Deelauto's Wolphaartsdijk

Al langere tijd is er in Wolphaartsdijk het idee om een deelauto project op te starten. In opdracht van gemeente Goes onderzoekt Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland (SDMZ) met initiatiefnemers Sander en Hannah Twigt de haalbaarheid van het project. SDMZ biedt de initiatiefnemers handvatten en ondersteuning om het voor elkaar te krijgen.

In het kader van dit onderzoek is er op 20 april een proef gestart in Wolphaartsdijk waarbij een deelauto uit Vlissingen tijdelijk beschikbaar was voor inwoners uit Wolphaartsdijk. De deelauto was beschikbaar voor proefritten en om inwoners bekend te maken met autodelen en elektrisch rijden. De proef duurde tot 24 mei. 

De proefperiode is in aanloop naar de definitieve plaatsing van één of meer deelauto’s in Wolphaartsdijk. Vanaf nu wordt er commitment opgehaald bij inwoners door het afnemen van abonnementen.

Aanmelden voor de deelauto

Om in het najaar definitief één of twee deelauto's te kunnen plaatsen is voldoende commitment van inwoners in de vorm van abonnementen nodig. Hier vind je de abonnementen en uitleg. Afhankelijk van het aantal afgesloten abonnementen wordt gekeken hoeveel deelauto’s er vanaf oktober een vaste standplaats krijgen. Via dit formulier kun je een abonnement bestellen. Heb je vragen over de abonnementen neem dan contact op met info@duurzame-mobiliteit-zeeland.nl. 

Meer informatie of vragen? Neem dan contact op via deelauto.wolphaartsdijk@gmail.com