Aanvullende diensten Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland

Naast het realiseren van elektrische deelauto's in Zeeland staan wij klaar voor jouw organisatie om in de breedte mee te denken over duurzame mobiliteit. De extra diensten die wij daarvoor aanbieden vind je hieronder. 

Mobiliteitsscan 

Wil je als organisatie je mobiliteit verduurzamen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Start dan bij de mobiliteitsscan. Bij een mobiliteitsscan doen we onderzoek naar de verschillende mobiliteitsoplossingen die binnen jouw organisatie worden gebruikt voor zowel zakelijk als woon-werk verkeer. De mobiliteitsscan geeft je inzicht in de huidige mobiliteitsmix en waar winst te behalen is.

CO2 meting

Heeft jouw bedrijf concrete doelstellingen op het gebied van CO2 uitstoot? Bij veel organisaties zorgt de mobiliteit, zowel woon-werk als zakelijke reizen voor een groot deel van de uitstoot. Doe bij ons een CO2 meting! We geven je vervolgens concreet advies over hoe je de uitstoot kunt verminderen. 

Opstellen mobiliteitsbeleid 

Weinig tijd of onvoldoende kennis om de klimaatdoelstellingen te integreren in het mobiliteitsbeleid van jouw organisatie? Laat ons dan helpen! Met onze ervaring denken we graag mee in het vormgeven van een passend en duurzaam mobiliteitsbeleid.

Deelauto training 

Staat er al een deelauto bij jouw organisatie of wil je je medewerkers nog meer stimuleren om er gebruik van te maken? Wij komen graag langs om jouw medewerkers te enthousiasmeren en ze alle tips en tricks te geven om zoveel mogelijk plezier en gemak van het autodelen te ervaren. 

Training elektrisch rijden

Heeft jouw organisatie een wagenpark dat bestaat uit elektrische voertuigen en kunnen jouw medewerkers wel wat extra hulp gebruiken? Wij verzorgen graag een training elektrisch rijden. We leren hoe je energiezuinig rijdt, oplaadt, welke systemen en tools er in de auto zitten en hoe je deze gebruikt. 

Communicatie 

Extra hulp nodig bij het creëren van draagvak binnen de organisatie voor duurzame mobiliteit? Of wil je juist aan de buitenwereld laten zien hoe goed je bezig bent? Je kunt bij ons terecht voor advies en we maken graag een passend communicatieplan voor jouw organisatie. 

In gesprek over de mogelijkheden? Stuur ons dan een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.