Ook WVO Zorg gaat autodelen!

Er is vorige week een nieuwe deelauto afgeleverd bij WVO Zorg. Het gaat om de nieuwste Peugeot e-208 met een echte range van 250 km.

De thuiszorgcollega's WVO Zorg, het team Vlissingen wijken en dorpen, gaan de auto delen via het handige reserveringssysteem van GoodMoovs. Als ze eenmaal gewend zijn gaat WVO Zorg verder kijken hoe het delen uit te breiden is onder de andere collega's.

Het werken met het reiservingssysteem van GoodMoovs brengt verschillende voordelen mee. Je boekt de auto makkelijk via de app en daar maak je hem ook mee open, er is dus geen sleuteloverdracht meer! In het webportal van GoodMoovs krijg je automatisch een handig overzicht van je ritten en gereden kilometers. Een ander voordeel is dat de medewerkers de auto ook privé kunnen reserveren. Zo kunnen ze de auto 's avonds mee naar huis nemen of een ommetje maken na werk langs de supermarkt of kinderopvang.

Ook een elektrische auto voor jouw organisatie? Stuur ons een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.